Canon Business Center maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Nieuws

Vrijdag 25 mei 2018
AVG in werking getreden

Met ingang van 25 mei 2018 is in de gehele Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) van kracht. De huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is vanaf dat moment niet meer geldig. Aan de verwerking van persoonsgegevens wordt door de AVG strenge eisen gesteld. Canon Business Center Zwolle heeft kennis genomen van deze nieuwe verordening en heeft, daar waar noodzakelijk, wijzigingen aangebracht in haar interne beheersingsmaatregelen. In dit artikel vindt u meer informatie over onze grondslagen voor het verzamelen van persoonsgegevens en de organisatorische waarborgen die we hebben getroffen.

Vrijdag 4 september 2015
2e Isala benefiettoernooi groot succes!

Canon Business Center Zwolle heeft voor de tweede keer het Isala Benefiet voetbaltoernooi georganiseerd met een opbrengt van € 5.884,75 voor de kinderafdeling van de Isala Klinieken.

Donderdag 17 juli 2014
Canon Zwolle op de Zwarte Cross

Woensdag 11 juni 2014
Nieuwe Canon Papierverpakkingen

Donderdag 27 maart 2014
Nieuwe Canon A4 Full Colour Multifunctional Printers

Canon Europe, vergroot vandaag haar imageRUNNER ADVANCE-portfolio met drie compacte full colour A4 MFP’s (multifunctionele systemen). Voor het eerst brengen de nieuwe imagRUNNER ADVANCE C250i, C350i en C351iF als compact A4-kleurensysteem Canon’s bekroonde technologie voor documentefficiency en kostenbewaking binnen bereik van kleine werkgroepen.

Woensdag 12 februari 2014
Introductie twee nieuwe grootformaat modellen

Canon introduceert twee nieuwe 6-kleuren, grootformaat imagePROGRAF-modellen voor het eenvoudig in-house produceren van posters en POS (point of sale)-materialen. De twee 6-kleuren modellen vormen een aanvulling op Canon’s bestaande imagePROGRAF-assortiment en zijn gepositioneerd tussen de 5-kleuren dye-inkt CAD-modellen en de 8- en 12-kleuren modellen voor fotoprints en productieomgevingen.

Woensdag 4 december 2013
Canon Business Center Zwolle Sponsort Isala Kindercentrum

Mede dankzij de steun van Canon Business Center Zwolle is het Isala Amalia kindercentrum omgetoverd tot een vrolijk strand. De levensgrote fotowanden van Canon Zwolle, ontwikkeld in samenwerking met Julia B.V. laten de kinderen eventjes vergeten waar ze zijn. De hele afdeling ademt plezier, strand, zon en zee uit. En niet alleen de kinderen vinden het een stuk prettiger, ook de ouders.

Vrijdag 18 oktober 2013
Canon biedt ruim 1.700 bezoekers platform voor kennisuitwisseling tijdens #inbeeld

Hoe kunnen social media ondernemers helpen bij het benutten van kansen in economisch moeilijke tijden? Op welke manier kunnen grafische bedrijven werken aan een succesvolle toekomst voor hun onderneming en inspelen op nieuwe behoeften van klanten? Hoe kunnen communications service providers klantcommunicatie inzetten om hun klanten aan hen te binden? Welke voordelen biedt flexibilisering van kosten aan financiële professionals? Deze en andere vraagstukken stonden centraal tijdens #inbeeld: een serie events van Canon.

Maandag 7 oktober 2013
Canon werkt samen met Disney

Canon Europe en Disney•Pixar maken vandaag de introductie bekend van de Monsters University Print Studio, dat beschikbaar is bij geselecteerde PIXMA-printers. Monsters University Print Studio stelt gebruikers in staat creatief aan de slag te gaan en voor familie en vrienden leuke prints te maken met de achtergronden en personages uit deze succesvolle film. Deze dienst is beschikbaar na aankoop van een nieuwe Canon PIXMA MG6450 of PIXMA MG7150 en bestaat uit diverse materialen, waaronder speciale wenskaarten, maskers, uitnodigingen voor party’s en leuke activiteitenplaten om in te kleuren en verschillen te zoeken.

Maandag 12 augustus 2013
Canon lanceert Océ duurzame UV-inkten voor Océ Arizona- flatbed printerserie

Met de introductie van de nieuwe Océ IJC258-inkten voegt Canon een derde hoogwaardige inkt toe aan het bestaande portfolio voor de Océ Arizona-300, 400, 500 en 600 printerserie.

Vrijdag 9 augustus 2013
Canon en Getty Images focussen op de IAAF Wereldkampioenschappen in Moskou

Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, en Getty Images, de grootste producent en distributeur ter wereld van bekroonde fotografie, video en muziek, werken samen om perfect beeldmateriaal te bieden tijdens de IAAF.

Maandag 10 juni 2013
Canon breidt Therefore uit met nieuwe documentmanagement functionaliteiten

Met de introductie van Therefore 2013 anticipeert Canon op de groeiende behoefte aan een effectieve en betrouwbare totaaloplossing voor de digitale distributie en archivering van documenten. Door de toonaangevende softwareoplossing voor documentmanagement uit te breiden met tal van nieuwe functionaliteiten, stelt Canon organisaties in staat hun processen op het terrein van documentmanagement op eenvoudige wijze te stroomlijnen.

Dinsdag 21 mei 2013
FESPA 2013 biedt Canon het perfecte platform om klanten het grotere perspectief te laten zien

Tijdens FESPA 2013 (25-29 juni 2013 in Londen) zal Canon voor het eerst in Europa sinds de acquisitie van Océ haar gehele portfolio grootformaat printoplossingen op één stand (H5S, ingang S4) presenteren.

Dinsdag 5 maart 2013
Hoe Canon een top employer werd

Talent al vroeg aantrekken, zelf opleiden en daar vervolgens lang plezier aan beleven. Voor Canon Nederland - al jaren achtereen een Top Employer- is dat een filosofie die zich laat uitbetalen. Het verloop is er laag, de trots des te groter. Toch heeft het bedrijf daar wel het nodige voor moeten doen.

Maandag 28 januari 2013
Canon introduceert snelste portable scanner met USB-voeding voor kleine kantoren en mobiele werkers

Canon heeft vandaag op 11 januari j.l. de imageFORMULA P-215 geïntroduceerd, de snelste scanner met USB-voeding voor professionals met een mobiele werkplek, kleine kantoren of het kantoor aan huis. Deze nieuwe, uiterst compacte portable scanner is compatibel met besturingssystemen voor zowel Mac als PC en ondersteunt mobiel werken met de mogelijkheid rechtstreeks te scannen naar cloud-hosted toepassingen, zoals GoogleDocs™, Evernote en SharePoint.

Woensdag 5 december 2012
Tweede generatie Canon machines biedt nog meer voordelen

Canon heeft de tweede generatie van het succesvolle imageRUNNER ADVANCE-platform geïntroduceerd. De nieuwe systemen bieden sterk verbeterde toegangscontrole, personalisering, efficiënte dienstverlening en connectiviteit met mobiele apparaten en de cloud.

Vrijdag 23 november 2012
Canon ondersteunt mobiel werken en cloud connectiviteit met nieuwe scanoplossingen

Canon Europe - wereldwijd marktleider in imaging solutions- introduceert drie scanoplossingen die mobiel werken ondersteunen en gebruikers in staat stellen verbinding te maken met zakelijke diensten in de cloud.

Donderdag 22 november 2012
Canon Nederland N.V. versterkt marktpositie door acquisitie activiteiten Regma Nederland

Canon Nederland N.V. heeft met ingang van 1 november 2012 de activiteiten Regma Nederland overgenomen om zo haar positie in de Nederlandse markt voor grootformaat printing te versterken. Regma Nederland is al ruim 40 jaar gespecialiseerd dealer en distributeur van grootformaat scan-, print- en kopieerapparatuur, media en supplies voor de CAD-, GIS- en grafische markt.

Donderdag 22 november 2012
Canon Leader in Gartner Magic Quadrant voor multifunctionals

Canon Europe - wereldwijd marktleider in imaging solutions - is benoemd als een 'leader' in het 2012 Gartner MFP en Printer Magic Quadrant rapport , een visuele momentopname van marktontwikkelingen, de volwassenheid van de markt en de belangrijkste marktpartijen.

Vrijdag 9 november 2012
Stap in de wereld van volbeeld

Canon lanceert vandaag de nieuwste EOS DSLR voor fotografen die hun passie serieus nemen - de EOS 6D. De EOS 6D heeft dezelfde afmetingen en gewicht als de EOS 60D en is 's werelds lichtste[1] DSLR met een volbeeld CMOS-sensor. Daarmee is deze camera ideaal voor reis-, portret- en landschapsfotografen. Het model is een nieuw instappunt in het Canon volbeeld assortiment en is ideaal voor iedereen die meer controle over de scherptediepte wil of die de fotografische mogelijkheden wil optimaliseren met het uitgebreide assortiment groothoek EF-objectieven van het EOS System.

Aangenaam, ik ben
Dr. Doc
Mag ik u adviseren?

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Ik geef u graag een persoonlijk advies op maat.


Aangenaam, ik ben
Dr. Doc
Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Ik geef u graag een persoonlijk advies op maat. Vul de vier vragen in en bekijk welke oplossingen voor uw organisatie interessant zijn.
1.

Ik ben iemand...

2.

Het belangrijkst vind ik...

3.

Wat is van toepassing op uw organisatie?

4.

Welk van onderstaande problemen herkent u?

Advies

Op basis van uw antwoorden adviseer ik één van onderstaande oplossingen. Klik op de links voor een uitgebreide beschrijving van de oplossing. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met een gespecialiseerde medewerker van het Canon Business Center.

Digitale dossiervorming

Door de intrede van de iPad of andere tablets loopt het persoonlijke en zakelijke leven steeds vaker door elkaar heen. Correspondentie ontvangen we voornamelijk per e-mail. De vraag hoe u uw (bedrijfskritische) informatie opslaat is dan ook actueler dan ooit. Door middel van digitale dossiervorming kunt u op een efficiënte manier informatie opslaan die u makkelijk kunt terugvinden. Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Het nieuwe werken

Het milieu wordt steeds belangrijker voor organisaties. Onnodige verspilling van papier, inkt en energie wordt steeds meer teruggedrongen. Maar ook zijn steeds meer organisaties zich bewust van de CO2 uitstoot van het woon-werk verkeer. Canon heeft veel oplossingen die gericht zijn op digitalisering van documenten, het reduceren van printkosten en het bevorderen van het nieuwe werken. Oplossingen die uw organisatie duurzamer maakt.

Lees meer

Kosten beheren

Printkosten zijn vaak niet goed inzichtelijk binnen organisaties. Echter, volgens onderzoek van Gartner bedragen deze kosten gemiddeld 3% van de jaarlijkse omzet. Dit betekent dat 3% van uw inkomsten besteed wordt aan een proces dat niet tot uw kernactiviteiten behoort. Canon heeft de expertise in huis u te helpen deze kosten effectief te beheren.

Lees meer

Veilig gebruik

Er zijn genoeg bekende verhalen over gevoelige informatie dat ongewild op straat is komen liggen. Heeft u uw documenten voldoende beveiligd? Documentbeveiliging moet onderscheid maken tussen personen binnen bedrijven en tussen verschillende bedrijven onderling. De uitgebreide print-en documentbeveiligingsmogelijkheden van Canon voldoen aan al uw beveilingsbehoeften, binnen drie kerngebieden, te weten: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

Lees meer

Alles onder controle

Goed vastgelegde werkprocessen kunnen de efficiëntie bevorderen, maar veel organisaties beschouwen werkprocessen nog als een vanzelfsprekend iets. Dit geldt vooral de dagelijkse administratieve processen, met name het vastleggen, beheren en distribueren van informatie. Hierdoor kosten deze belangrijke processen veel tijd, geld en moeite. Door slimmer om te gaan met uw document werkproces kunt u daar veel op besparen. Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Mobiel printen

U vindt het belangrijk dat uw medewerkers overal kunnen werken. Het is dan wel prettig als dit ook veilig is, zonder dat documenten kwijt raken of in handen komen van niet geautoriseerde personen. Met mobiel printen van Canon kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Vanaf elke plek, zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

Lees meer

Gemakkelijk documenten vinden

Niets is vervelender dan verloren tijd aan onnodige activiteiten, zoals bijvoorbeeld het zoeken van documenten. U kunt een einde maken aan deze verspilling van tijd en energie. Is het niet fijn als niet alleen uw eigen documenten gemakkelijk te vinden zijn maar ook het materiaal dat door uw collega’s is opgeslagen of gescand? Canon levert een gemakkelijk te implementeren systeem voor het opslaan en terugvinden van informatie, op papier of digitaal.

Lees meer

Sturen op cijfers

Veel organisaties hebben alles wat met printen en kopiëren te maken heeft niet onder controle. Zij lopen achter de feiten aan. U kunt dit voor uw organisatie veranderen. Alle print- en kopieeropdrachten kunnen namelijk worden geregistreerd, samen met de bijbehorende kosten. Deze informatie kunt u gebruiken om pro-actief te sturen.

Lees meer

Controle op dossiers

U kunt de mogelijkheden voor verspreiding van documenten beperken. Bijvoorbeeld door het aantal personen dat mag scannen te beperken. Of door documenten die gekopieerd of gescand worden te controleren op specifieke woorden. Scant iemand een document met een trefwoord? Dan krijgt uw security manager een melding. Dan heeft u de controle weer.

Lees meer

Efficiënte administratie

Problemen bij het verwerken van inkomende facturen zijn bij veel organisaties vaak hetzelfde en gaan meestal gepaard met veel administratieve handelingen. Bij een digitaal factuurproces wordt de informatie op een inkomende factuur automatisch herkend door intelligente scan-en tekstherkenningstechnologie en automatisch ingeboekt in uw document archiveringssysteem of financiële applicatie. Dat is pas efficiënt!

Lees meer

In de cloud

Uw organisatie beschikt niet over IT kennis. Dan is het makkelijk om geen ingewikkelde softwarepakketten te hebben, die ook nog eens lastig zijn te implementeren. Canon beschikt ook over cloud oplossingen. Dit zijn software oplossingen die niet fysiek op uw locatie aanwezig zijn maar die u virtueel kunt gebruiken vanaf een gehoste omgeving. Voordelen: altijd beschikbaar en geen of weinig IT kennis nodig.

Lees meer

Documenten digitaliseren

U heeft van bepaalde papieren bestanden het digitale bestand niet beschikbaar. Overtypen lijkt dan de enige oplossing. Canon heeft de ideale oplossing voor u. Met de software van Canon kunt u uw documenten inscannen en omzetten naar Microsoft Word, Excel of Outlook.

Lees meer

Mijn printerpark beheren

Wij hebben voor u de oplossing om het aantal telefoontjes naar de helpdesk en uw totale IT support kosten te verlagen. En dat terwijl de gemiddelde bezettingsgraad van uw apparatuur omhoog gaat. Managed Print Services van Canon biedt u een oplossing.

Lees meer

Bestanden makkelijk terugvinden

Het is een bekend fenomeen; snel nog even de notulen van de laatste vergadering opzoeken, de juiste klantgegevens erbij pakken of een presentatie printen. Kostbare tijd gaat verloren met zoeken. Wilt u er voor zorgen dat documenten altijd en overal vindbaar en beschikbaar zijn? Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Beveiliging van documenten

Beveiliging van documenten is belangrijk, maar bij veel organisaties niet goed georganiseerd. Wij kunnen u helpen optimale controle over de inhoud van uw dossiers te krijgen. Medewerkers die een gescand document aan een vertrouwelijk dossier willen toevoegen dienen zich eerst te identificeren. Zo kunt u precies zien welke medewerkers gebruik hebben gemaakt van het dossier.

Lees meer

Alles digitaal

Ordners nemen niet alleen veel ruimte in. Het zoeken van een document neemt ook meer tijd in beslag in een papieren archief. Met ‘document scanning en distributie’ kunnen uw medewerkers papieren documenten scannen en gemakkelijk omzetten naar een gangbaar bestandsformaat zoals bijvoorbeeld een PDF. Zo zijn documenten altijd gemakkelijk terug te vinden.

Lees meer

Bestanden comprimeren

U herkent het vast, e-mail bestanden die niet ontvangen of verstuurd kunnen worden omdat ze te groot zijn. Vaak zijn er door de IT afdeling beperkingen ingesteld aan het aantal te ontvangen of te verzenden MB’s. Canon biedt software waarmee u PDF bestanden flink kunt verkleinen mét behoud van visuele kwaliteit.

Lees meer

Einde aan hoge printkosten

Canon kan u helpen inzichtelijk te maken wat de oorzaak is van hoge printkosten. Met behulp van maandelijkse rapportages, ziet u snel trends en uitschieters. Deze informatie maakt het mogelijk om te sturen en pro-actief op te treden. Komt er een drukke periode aan? Dan bestelt u extra papier en toner. Verbruikt een afdeling ineens erg veel kleur? Dan controleert u direct wat hiervan de reden is.

Lees meer

Documentbeveiliging

U geeft aan dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot uw documenten en netwerk. Vanuit de beveiligingbenadering van Canon, kunnen we u helpen met het blokkeren van onbevoegde gebruikers op uw netwerk. Maar ook het vastleggen van toegangsrechten in diverse workflows behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Clean desk

Volle bureaus geven een slordige indruk. Daarom is digitaal archiveren voor u de juiste oplossing. U bespaart archiefruimte, voorkomt overvolle bureaus en kunt snel documenten terugvinden. Maar belangrijker nog: u voorkomt dat belangrijke informatie verloren gaat.

Lees meer
Vraag van